İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - TOKİ Osmangazi Anaokulu

TOKİ Osmangazi Anaokulu

Kayabaşı Mah. Fenertepe Cad. 20. Bölge No 3 Başakşehir/İstanbul
Vizyon
TOKİ Osmangazi Anaokulu; Öğrencilerimizin değişim ve gelişimini, değişirken öz değerlerimizi yitirmemeyi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün çizdiği çağdaş uygarlık ve medeniyetler yolunda yürümeyi hedef almaktır.
Misyon
TOKİ Osmangazi Anaokulu; okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmeyi misyon edinmiştir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Sabahçı Grup:07.45 - 12.45 Öğlenci Grup: 13.00 - 18.00
Doğalgaz-Kalorifer-Merkezi Isıtma
Ulaşım
:Okulumuzun giriş kapısının önünde okulumuz ile aynı adı taşıyan İETT otobüs durağı bulunmakta olup buradan; 78F (BAŞAKŞEHİR 4.ETAP - FENERTEPE), 79F (KAYAŞEHİR - YENİBOSNA METRO), 79M (KAYAŞEHİR - MECİDİYEKÖY), MK22 (ARNAVUTKÖY-FENERTEPE-BAŞAKŞEHİR METROKENT) İETT otobüs hatları ile okulumuza ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Kayaşehir Merkezden kalkarak okulumuz önündeki ana yoldan geçen minibüs hatları da mevcuttur.
Kayabaşı Mah. Fenertepe Cad. 20. Bölge No 3 Başakşehir/İstanbul
İlçe Kaymakamlığına 3 km, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 4 km mesafededir.
TOKİ Osmangazi Anaokulu; TOKİ Osmangazi İlkokulu binasında hizmet vermektedir.