İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - TOKİ Osmangazi Anaokulu

Müdür

1971 yılında Giresun'da doğdu. Sarıyer İmam- Hatip Lisesi'nden 1990, Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden 1995 yılında mezun oldu. 2013 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans öğrenimini tamamladı.

MEB ve özel öğretim kurumlarında öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı. Özel Başakşehir Ensar Koleji ve Kayaşehir TOKİ ilköğretim Okulu'nda kurucu müdür olarak görev yaptı.  Görev yaptığı okullarda; Özel Çınar Koleji'nde e-öğrenme, Özel Koza Koleji'nde Bilişim Teknolojileri Olimpiyatı, Füruzan Sadıkoğlu İlköğretim Okulu'nda Comenius Okul Ortaklıkları, Neyyir Turhan İlkokulu'nda Eğitimde İyi Örneklerin Paylaşımı projelerini yürüterek eğitim- öğretim ve yönetim alanında farkındalık oluşturmaya yönelik çalışmalar yaptı.

26 Haziran 2020 tarihinde okulumuzda müdür olarak göreve başladı. Evli ve bir çocuk babası.

Yayın: 10.03.2023 - Güncelleme: 10.03.2023 15:32 - Görüntülenme: 48